Twaróg, cukier, pulpę z mango zmiksuj w misce, do momentu otrzymania jednolitej masy. Dodaj sok z cytryny oraz Supportan DRINK o smaku owoców tropikalnych i ponownie zmiksuj. Żelatynę wsyp do małej miseczki i wlej 50 ml wody, aby napęczniała. Następnie dodaj napęczniałą i rozpuszczoną żelatynę do masy serowej, wolno mieszając. W osobnej misce schłodzoną śmietanę kremówkę ubij na sztywno. Dodaj ją do masy serowej, w dwóch turach i delikatnie wymieszaj z całość. Pokruszone herbatniki, wymieszane ze stopionym masłem wysyp na spód tortownicy (Ø 24 cm). Na spód ciasteczkowy wyłóż masę serową i wyrównaj szpatułką. Gotowe ciasto włóż do lodówki na kilka godzin w celu schłodzenia.
Uderokuj listkami mięty. Sernik podawaj schłodzony.
Nie musisz wychodzić z domu, zamów nasze produkty z wygodną dostawą pod same drzwi.
Żywność specjalnego przeznaczenia należy stosować pod nadzorem lekarza.